Thuiszorg

“Thuis”Zorg uit eigen dorp

De Keerderberg verzorgt klantgerichte thuiszorg, door een kleinschalig team, in een straal van ongeveer 10 km, waaronder Cadier en Keer, Bemelen en Eckelrade.

U kunt zelf beslissenIMG_8674

Steeds meer mensen hebben thuiszorg nodig. De reden en de aard van de zorg verschillen per persoon.Voor iedereen geldt dat men zelf wil bepalen op welke manier de zorg wordt geleverd, uitgaande van de specifieke situatie thuis. Onze wijkverpleegkundige kan voor uw zorg een indicatie regelen.

De Keerderberg verzorgt kleinschalig klantgerichte thuiszorg. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. In overleg met de wijkverpleegkundige bespreekt u welke en hoeveel zorg u nodig heeft.

De zorg wordt verleend door een wijkteam van verpleegkundigen en verzorgenden.

Persoonlijke verzorging

Heeft u (tijdelijk) verzorging nodig, bijvoorbeeld bij het wassen, aan- en uitkleden, medicatie toedienen, en kan uw omgeving u niet voldoende helpen? Onze verzorgenden bieden u ondersteuning.

Verpleging

Heeft u (tijdelijke) verpleging nodig, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, maar ook ook voor langere tijd. Onze verpleegkundigen helpen u bij de verzorging, dienen u medicijnen toe, geven injecties, verzorgen wonden en geven voorlichting en advies.

Huishoudelijke hulp

Bij ons kunt u terecht voor huishoudelijke hulp. Onze medewerkers helpen u bij het voeren van uw huishouden. Deze zorg kunt u van ons krijgen als u een WMO-indicatie heeft.
Heeft u geen indicatie dan kunt u ook bij ons terecht.  Wij zorgen voor goede afspraken, een vertrouwde hulp, en uiteraard een schoon huis en wij zorgen voor de administratie. IMG_8684

Kosten

De kosten voor de geïndiceerde zorg (u heeft een indicatie) worden vergoed.

Wachttijd

Na een aanvraag kunnen wij binnen 48 uur wijkverpleging leveren.

CQ Index: PREM Wijkverpleging 2022

Net Promotor Score (NPS) : 64
De NPS geeft in een getal aan in hoeverre cliënten de zorgaanbieder
aanbevelen. Cliënten konden de mate waarin ze de zorgaanbieder
aanbevelen, beoordelen met een cijfer van 0 tot 10 (0=zeker niet;
10=zeker wel).

Contact Thuiszorg: 
Wijkverpleging@keerderberg.nl
Tel. 043-8552530 optie 3