Tijdelijk wonen

Kortdurende Zorg binnen De Keerderberg

De Keerderberg biedt een aantal appartementen aan voor ouderen die een tijdelijk verblijf zoeken in een huiselijke en sfeervolle omgeving waar verschillende voorzieningen aanwezig zijn. Hierbij kunt u denken aan een verblijf na een ziekenhuisopname omdat u nog niet geheel hersteld bent of een kort verblijf voor u als patiënt zodat uw mantelzorger even kan uitrusten.

Als uw huisarts vindt dat door een acute zorgvraag u een tijdelijke maar vooral een veilige omgeving nodig heeft kan de huisarts een tijdelijk verblijf binnen De Keerderberg aanvragen.

Wij zijn van mening dat het voor iedereen die daar behoefte aan heeft het mogelijk moet zijn om tijdelijk in De Keerderberg te verblijven. De kosten voor de zorg worden, afhankelijk van uw indicatie, vergoed via de verzekering, WLZ (voorheen AWBZ) of WMO. Afhankelijk van uw indicatie betaalt u wel een eigen bijdrage die door het CAK wordt vastgesteld.

U kunt ook op eigen kosten bij ons logeren. Voor de prijzen van het verblijf kunt u contact opnemen met dhr. Villevoije.

Contactpersoon Kortdurende Zorg:
Dhr. A. Villevoije
Tel. 043 8552530
Email: directie@dekeerderberg.nl