Activiteiten

Activiteiten

Bij Stichting De Keerderberg hebben we een ruim aanbod van uiteenlopende activiteiten. We zijn van mening dat een breed scala van activiteiten, mogelijkheden biedt voor alle bewoners. Er is voor elk wat wils! Door bezigheden op maat aan te bieden kunnen onze bewoners op meerdere manieren actief blijven. We bieden een programma voor ontspanning, lichaamsbeweging, hobby’s, individuele wensen en natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid.

Naast de activiteitenbegeleiders staat een diverse groep van vrijwilligers die hierin een zeer belangrijke rol spelen. Hun fantastische inbreng is hartverwarmend en wordt zeer gewaardeerd, zowel door de bewoners als door de organisatie.foto activiteiten

Zo zijn er individuele activiteiten die bewoners met vrijwilligers doen, zij hebben dan  een-op-een aandacht. Denk aan wandelen, boodschappen doen, voorlezen, computeren of gewoon een praatje.

Er zijn diverse groepsactiviteiten die wekelijks plaatsvinden. Zoals onder andere de spelletjesmiddag, gymnastiek, schilderclub, de jeu-de-boules-middag in de zomer. We zijn inmiddels gestart met een wekelijkse handwerk/knutselclub. De weekactiviteiten zijn op dit moment als volgt ingedeeld:

Tot slot zijn we zeer trots op onze gezellige jaaractiviteiten. Dat zijn grote activiteiten voor alle bewoners samen.
Zo hebben we een paar keer per jaar een klassiek zaterdagmiddagconcert, supergezellige aangeklede kienavonden en optredens van koren.
Eén keer per jaar organiseren we de zomerse ijssalon, een barbecue, de schilder/knutselexpositie, de met live muziek begeleide mosselavond en het jaarlijkse uitstapje!
Tot slot zijn er de carnavalsmiddag met diverse ludieke optredens, de Sint Nicolaasviering, en onze mooie Kerstviering met live muziek sluit het jaar af.paasknutselen zr van geem.jpg

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn we in de hele organisatie ervan overtuigd dat een breed activiteitenpakket de individuele bewoner ten goede komt. Dat geeft een vanzelfsprekende motivatie van iedereen om mee te werken. Zonder deze inzet van ons personeel en onze vele vrijwilligers krijgen we dit natuurlijk niet voor elkaar. We zijn dan ook trots en dankbaar dat het activiteitenprogramma zo breed gedragen wordt.

Wenst u informatie betreffende vrijwilligers en onze activiteiten dan kunt u een mail sturen naar activiteiten@keerderberg.nl. Tel. 0438552530